Jednokratna pelena za odrasle za unisex

seniors-holding-hands-beach

s-l1000 (1)

Metoda / korak 1:
Prvo, pelene za odrasle su jednostavne za upotrebu. Humanizirane pelene za odrasle razlikuju se od pelena za bebe. Pogodnost pelena za odrasle je vrlo važna. Da bi se to postiglo pažljivo su osmišljeni oblik i struktura pelena za odrasle. Naljepnice za struk možete slobodno slobodno zalijepiti u prednji dio zatezanja prednjeg pojasa u odgovarajućoj veličini struka, što je ugodno i ugodno. Odlaganje i uzimanje vrlo je prikladno tako da potrošači ne bi imali neugodnosti u životu. Biće vrlo zgodno kada promijenite pelene za svoju porodicu.

High-Quality-8-10pcs-Leakproof-Disposable-Adult-Diaper-Incontinence-Absorbent-Brief-Water-Absorption-Elderly-Postoperative-Pants

Metoda / Korak 2:
Drugo, kada su pelene za odrasle izuzetno tanke i lagane, odrasli često moraju uzeti u obzir privatnost prilikom nošenja pelena, nadajući se da će biti lakši i tanji, a ne da budu primijećeni i otkriveni. Ovo treba naporno raditi na tkanini od pelena. Pelene za odrasle izrađene su od lakih tkanina s velikim slojem usisne jezgre uvezene pulpe, koja brzo može infiltrirati i diverzirati vodu. Nakon nošenja, lagan je i energičan kao i obično donje rublje, a uopće se ne mogu vidjeti tragovi, što učinkovito štiti privatnost korisnika i smanjuje kompleks inferiornosti.

s-l1000

Metoda / Korak 3:
Treće, pelene za odrasle imaju snažnu sposobnost da apsorbuju vodu. Kao pelena, sposobnost apsorbiranja vode je naravno vrlo važna, posebno za pelene za odrasle. Ako je apsorpcija vode preslaba, to će izazvati vlažnost, što je vrlo neugodno nakon dužeg vremena, pa čak i čireve. Kako bi se riješio taj problem, u pelenama se koriste apsorpcijske kuglice za apsorpciju urina. Kuglice koje apsorbiraju vodu mogu apsorbirati i zaključati desetine puta veću od vlastite težine vode, te napokon uspjeti postići da kapacitet pepela u peleni dosegne svoj maksimum.


Vrijeme: 21.-20. Svibnja